Chec aperitiv 150

de ela in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 14289 vizualizari

 

reteta mea cu nr 150.....

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata,amestec,
  • 1conopida mica,
  • 1morcov,
  • 1fir ceapa verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 4felii kaizer,
  • 2oua,
  • 2felii paine veche,
  • 1lingurita cimbru,
  • un praf de nucsoara macinata,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv 150:

Spalam conopida si o rupem buchetele mici.O punem la fiert in apa cu sare, 5minute din clipa cand incepe sa clocoteasca. Scoatem conopida si o punem intr-o sita, la scurs.

Ceapa o taiem rondele, morcovul il curatam si il taiem bucati mici.

Ceapa, morcovul, carnea tocata, ouale, mararul si patrunjelul tocat, painea inmuiata in apa, cimbrul, nucsoara, sarea si piperul, kaizerul taiat cubulete, le punem toate intr-un castron si le amestecam bine cu mana.

Intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu pesmet punem jumatate din compozitia de carne, peste care punem conopida, apoi inca un strat de carne.

Presam bine, mai ales pe margini. Dam  la cuptor 50-60minute pana se rumeneste frumos. Scoatem si lasam sa se raceasca 30minute inainte sa taiem.

Servim cu piure de cartofi si salata.

TIPS-URI

1

se poate rade cascaval deasupra, cu 10 minute inainte sa fie gata sau imediat dupa ce l-am scos din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv 150" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]