Chec

de Lina24 in Prajituri, 10 Ian 2016 | 6692 vizualizari

 


8 oua
2 cana zahar
2 cana faina
8 linguri lapte
8 linguri ulei
1 praf de copt
coaja de lamaie si portocala
2 linguri cacao
vanilie
sare

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu putina sare .Apoi se adauga zaharul si mirosurile. Tot aici punem si laptele . Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si apoi se toarna peste albus . Faina o amestecam cu praful de copt si o turnam in ploaie peste crema. Separat scoatem 1/4 din crema si amestecam cu cacao.

Punem in tavi alternand 2 linguri crema alba si 1 lingura crema cu cacao. Coacem checurile la foc mediu pana sunt crescute si rumene. Faceti testul cu scobitoarea.

Se lasa apoi la racit si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure