Chec

de lilik in Dulciuri, 20 Ian 2011 | 5259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare(cani) de lapte
  • 1 1/2 pahar de zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie,vanilie
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri de ulei
  • 4 pahare cu faina(ca sa iasa un aluat ca smantana)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 pahar miez de nuca
  • 1-2 linguri cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Frecam ouale cu zaharul,praful de sare si uleiul,apoi adaugam laptele,aromele,praful de copt si faina.

Amestecam bine si din compozitia obtinuta punem in tavi unse si tapetate cu faina sau hartie pt cuptor.

Punem in fiecare tava cat de cat egal si oprim putina compozitie pe care o vom amesteca cu cacao.

Dupa ce punem compozitia alba in tavi punem deasupra miez de nuca si apoi punem compozitie cu cacao.

Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana trece testul cu scobitoarea.

Cand e gata il scoatem din tavi si presaram zahar pudra.

TIPS-URI

1

ca sa iasa bine folositi aceeasi cana sau acelasi pahar pt a masura cantitatile.

2

din aceste ingrediente ies 2 checuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (23)

lilik 1

20.01.2011, 20:38

eu astazi am papat cu o cana de ceai

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:58

o sa ma servesc si eu imi plac checurile

lilik 1

20.01.2011, 23:11

sa-ti fie de bine Lacramioara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]