Chec

de lilik in Dulciuri, 20 Ian 2011 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare(cani) de lapte
  • 1 1/2 pahar de zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie,vanilie
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri de ulei
  • 4 pahare cu faina(ca sa iasa un aluat ca smantana)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 pahar miez de nuca
  • 1-2 linguri cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Frecam ouale cu zaharul,praful de sare si uleiul,apoi adaugam laptele,aromele,praful de copt si faina.

Amestecam bine si din compozitia obtinuta punem in tavi unse si tapetate cu faina sau hartie pt cuptor.

Punem in fiecare tava cat de cat egal si oprim putina compozitie pe care o vom amesteca cu cacao.

Dupa ce punem compozitia alba in tavi punem deasupra miez de nuca si apoi punem compozitie cu cacao.

Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana trece testul cu scobitoarea.

Cand e gata il scoatem din tavi si presaram zahar pudra.

TIPS-URI

1

ca sa iasa bine folositi aceeasi cana sau acelasi pahar pt a masura cantitatile.

2

din aceste ingrediente ies 2 checuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cacao - Reteta de baza