Chai Cazac

de Mitinita in Bauturi, 24 Ian 2011 | 5467 vizualizari

 

I-am promis lui Ruxy ca o duc in Kazakhstan azi si daca nu vreti cafea atunci haideti la o cana de chai placut aromata!
Nu stiu daca sunteti familiari cu semintele de fenicul,eu le-am gasit la farmacie,au o aroma puternica si se simt foarte bine in chaiul cazac.Chai pe care l-am facut de multe ori de cand am descoperit reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  •  2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate 
  • 2 pastai de cardamon,crapate 
  •  1/2 lingurite seminte de fenicul
  •  1 cana lapte 
  • zahar sau miere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chai Cazac:

Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute. Se indulceste cu zahar,miere sau se bea fara

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chai Cazac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]