Cascaval pane

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 23011 vizualizari

 

Dupa vreo cateva incercari am reusit si noi sa facem cascaval pane, fara sa se scurga cascavalul sau sa se deformeze, cum pateam de obicei. Secretul? Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati.

 

INGREDIENTE

  •  200 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • faina alba
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Am taiat cascavalul in felii groase cam de 1 cm.

Am pregatit faina, pesmetul si oul (batut).

Am dat feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou, dupa care am repetat: inca o data prin faina, inca o data prin ou, avand grija sa acopar inclusiv marginile.

Am dat cascavalul si prin pesmet, acoperind-ul absolut peste tot, pentru ca, atunci cand il pun la prajit in tigaie sa nu se scurga.

Eu zic ca am reusit destul de bine. 

TIPS-URI

1

  Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 16:47

da nici eu nu stiam,multumesc

cristeena20 1

03.04.2014, 12:22

Obisnuiam si eu sa fac !!! e foarte bun!!! sa stii ca o sa fac zilele astea ca am mult cascaval in frigider!!Super arata!!

Roza29 1

31.05.2014, 18:19

chiar minunat,acum am pregatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]