Cascaval pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 7578 vizualizari

 

L-am facut in special pentru Andu si am avut frumoasa surpriza sa-l aud spunand
"E delicios mami!!!"

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de  faina
  • 2 linguri de pesmet ( eu n-am avut si am pus malai :D )
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem cascavalul felii mai groase.

Batem oul cu un praf de sare si piper.

Dam apoi feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si iar prin faina, apoi dam prin pesmet sau malai.

Incingem uleiul in togaie si punem cascavalul.

Intoarcem pe ambele parti si lasam la prajit pana capata o culoare aurie.

Servim alaturi de un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2012, 09:29

multumesc tuturor

mihhaela 1

06.05.2012, 21:47

si eu cautam o reteta pt baietelul meu si chiar acum ma gandeam ca nu am pesmet ...super ideea cu malai in loc de pesmet!

Bya Ralu 1

08.10.2012, 15:00

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]