Cascaval pane

de getix in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 4197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet 
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se taie cascavalul felii cam de 1 cm grosime. Se pun in  boluri diferite faina si pesmetul. Oule se bat cu putina sare si piper.

Se dau prin faina feliile de cascaval, prin ou , apoi pesmet.  Pentru o crusta mai groasa se dau din nou prin ou,apoi pesmet. Se pun la prajit.

Se servesc cu salata sau orice doriti voi .Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (17)

getix 1

29.05.2011, 09:23

va multumesc din suflet tuturor pentru urarile facute !

adry88 1

03.06.2011, 15:11

da bun

MIUTA 1

15.06.2011, 00:02

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Corabioare de cartofi