Cascaval de casa

de alen14 in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2012 | 13575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 70 g branza de oi
  • 100 g unt
  • 1 l lapte
  • 1 ou (galbenusul)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute.

Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si sare dupa gust.

Punem untul la topit si adaugam compozitia din bol.

Amestecam pe foc pana obtinem o crema.

Crema de branza o punem intr-un calup acoperita cu folie de bucatarie si o punem la frigider pana se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa