Cartofi umpluti cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2012 | 17053 vizualizari

 

inspiratia julie

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • patrunjel
  • fire de ceapa verde
  • 1 cepa mica
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri bulion
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Cartofii se fierb in coaja cca 30 min(sa intre furculita in ei)

Ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece. Cand s-au racit ii curatam si ii taiem in 2 si scobim la mijloc

Ciupercile le spalam si le curatam,le fierbem cca 10 min

Ceapa o tocam marunt si o calim putin, adaugam ardeiul bulionul, 1 ceasca de apa si ciupercile tocate, lasam pe foc pana scade apa. Adaugam patrunjel, firele de ceapa tocate si condimente dupa gust.

Cand s-au racit ciupercile adaugam oul batut si omogenizam

Umplem cartofii cu compozitia de ciuperci si asezam cartofii in tava unsa cu ulei.

Amestecam o cana de apa cu 2 -3 linguri de pasta de tomate si turnam peste cartofi

Eu am adaugat si  cascaval deasupra

Dam tava la cuptor cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu sos de smântână a la Flori