Cartofi umpluti

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 3908 vizualizari

 

Aceasta reteta e simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 4 wurstel
  • 200 ml besciamella
  • 2 mozzarelle
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Incepem cu cartofii, alegem 4 cartofi de aceeasi marime, ii spalam si-i punem la fiert.

Dupa cam 40 minute, scoatem cartofii, ii lasam un pic sa raceasca.

Intre timp, mozzarella o lasam la scurs, dupa care o taiem bucatele mici. La fel procedam si cu wurstel.

Luam cartofii, ii taiem in doua si, cu ajutorul unei lingurite, scoatem miezul pe care il punem intr-un bol si-l pisam cu furculita. Adaugam mozzarella si wurstelul. Potrivim de sare si piper.

Umplem jumatatile de cartofi. Deasupra punem besciamella.

Luam o placa de cuptor, punem hartie de copt si asezam cartofii. Bagam la cuptor la 180° C, cam 15 minute sau pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in loc de wurstel se pot folosi legume sau alte mezeluri

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu bacon si cascaval