Cartofi taranesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 5175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • kaizer
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 linguri bulion
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se taie cubulete ca de piure si se pun in apa cu sare la fiert,10-15 minute.Nu trebuie lasati sa se sfarame.Intre timp se taie ceapa felii subtiri,kaizerul se taie cubulete si se pun la calit in ulei de masline,dupa vreo 5 minute se adauga bulionul,sarea si piperul si se amesteca bine.Se adauga sosul format intr-un vas termorezistent,si se pun si cartofii fierti.Se pune sare si piper si se amesteca bine,dupa care se da la cuptor 10-15 minute.Se poate servi cu snitel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

09.05.2012, 11:03

Sim0na 1

09.05.2012, 22:35

foarte buni!!!

Bya Ralu 1

09.05.2012, 23:20

multu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti (2)