Cartofi noi la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 5890 vizualizari

 

acesti cartofi i-am servit ca si garnitura la puiul pe sticla

 

INGREDIENTE

  • cativa carifi noi mici
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • o oala
  • un capac potrivit oalei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la capac:

Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam, ii condimentam si ii punem pe capac unde punem cateva linguri de apa si o lingura de ulei , iar capacul pe oala in care am pus apa  ( acelasi procedeu ca la puiul pe sticla ) si dam la cuptor pt apoximativ 40-50 de min.

La jumatatea intervalului ii intoarcem.

Eu am pus peste ei si niste kaiser, dupa ce cartofii erau aproape facuti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi acordeon la cuptor