Cartofi noi cu branza la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 11380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 350g branza de oaie framantata
  • 250g smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
  • 50g cascaval
  • unt, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza la cuptor:

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert in apa cu sare taiati rondele.Cand sunt aproape fierti se strecoara si se lasa la racit.

Intre timp, branza cu 100g smatana si un ou se amesteca bine. 

Restul de smantana, oul si patrunjelul verde tocat marunt se bat impreuna pana la omogenizare.

Un vas de yena il ungem cu unt, presaram pesmet dupa care asezam rindele de cartofi intr-un strat. Se presara deasupra sare si piper dupa gust si punem deasupra amestecul de branza apoi restul de cartofi. Se toarna deasupra amestecul de smantana iar cascavalul ras se presara deasupra.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se poate servi ca si garnitura sau ca atare. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cred ca ar merge in loc de patrunjel si marar dar noua nu ne place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:44

buni

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 22:54

bun

Teo 1

16.06.2011, 23:15

au un miros imbatator cartofiicu branza scosi din cuptor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang