Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 21 Dec 2018 | 2753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 200 grame carnati Frankfurt/crenvursti
  • 2 ardei grasi (eu am folosit verzi)
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 ceapa
  • 250 grame bacon/ kaizer
  • 1 lingurita cu varf mustar Dijon
  • 1-2 linguri crema de branza/ creme fraiche
  • cateva crengute de tarhon proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb 5-8 minute, apoi se scurg de apa. Se lasa putin la racit. 

Intre timp,  se taie ceapa julienne, ardeii cuburi si carnatii felii. Baconul se taie fasii, daca este nevoie, iar tarhonul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se prajeste baconul, la foc mediu, pana devine crocant. Se transfera pe o farfurie. 

In grasimea ramasa in tigaie, se soteaza ceapa pana devine translucida. Se adauga cartofii, carnatii si ardeii si se gatesc 15-20 de minute la foc mediu, amestecand frecvent. Se adauga baconul prajit si usturoiul si se mai lasa 1-2 minute. Se indeparteaza de pe foc si se adauga mustarul, crema de branza, tarhonul, sare si piper. 

Se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

mirela0911 1

26.12.2018, 20:25

Ce bunatate!

Rocsi 1

28.12.2018, 19:53

Ahhhh, prea bun este totul!

dantes 1

29.12.2018, 10:05

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor