Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana

de angyb in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 10914 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Mihaela 63

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 300 g prosciutto
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 200 g cascaval afumat
  • 2 linguri de pesmet
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana:

Curatam si taiem cubulete mici cartofii si ii punem la fiert in apa sarata,

Ceapa taiata julienne o calim pana devine sticloasa impreuna cu prosciutto taiat fasiute. Saram si piperam, dupa care adaugam smantana. Luam de pe foc si lasam compozitia sa se raceasca dupa care adaugam ouale si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o amestecam cu cartofi fierti si raciti dupa care ii tarnam intr-o tava insa cu unt si tapetata cu pesmet.

Deasupra tapetam cu felli subtiri de cascaval si dam la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand cascavalul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv