Cartofi în coajă umpluți

de ionix in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2012 | 4295 vizualizari

 

simplu și bun, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • câteva feliuțe de mozzarella
  • o roșie mică
  • frunzele de la o ceapă verde
  • circa 150 g cașcaval
  • două linguri mari cu unt
  • sare și piper după gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi în coajă umpluți:

  1. Cartofii se spală bine și se pun la fiert, în coajă, timp de 20-25 de minute.
  2. Tăiem cartofii în două și le scoatem miezul (operațiune care se efectuează cât cartofii sunt fierbinți).
  3. Circa 3/4 din miezul cartofilor rezultat, strivim cu o furculiță (trebuie să rămână bucăți ușor mai mari, să nu pasăm ca la piure) și se amesecă cu cașcavalul dat pe răzătoare, untul, frunzele de ceapă tăiate mărunt, sare și piper după gust.
  4. Așezăm cartofii într-o tavă pe care am pu hârtie de copt.
  5. Peste cartofi punem mozzarella și câte o feliuță de roșie (eu nu am pus mai multe roșii pentru a nu lăsa zeamă, dar puteți pune doar pulpa roșiei, fără semințe). 
  6. Dăm la cuptor pentru încă 15 minute iar apoi servim.
  7. Se pot servi ca aperitiv sau drept garnitură.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi în coajă umpluți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piept de pui si ciuperci