Cartofi frantuzesti

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2014 | 18452 vizualizari

 

Cartofi frantuzesti pentru un pranz impreuna cu Ioana mea draga.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 g. branza de vaca
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns vasul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja.

Cat fierb cartofii pregatesti branza cu ou.

Ouale se bat cu furculita .

Peste cartofi adauga branza rasa.

Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.

Se ia un vas,se unge cu ulei.

In vas se pune un rand de cartofi,branza cu ou,cartofi si deasupra branza cu ou,

Se da tava la cuptorul incins la 150 grade pentru 20 de minute.

Se servesc calzi sau reci ,dupa preferinta.

TIPS-URI

1

branza e bine sa fie veche sau bine scursa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, condimentati cu busuioc