Cartofi frantuzesti

de aziz in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 13878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 300 gr cascaval ras
  • o cutie smintina dulce ca pt frisca
  • o cutie 150 gr smintina acrisoara
  • sare piper
  • o lingura generoasa curry
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

se fierb cartofii taiati cubulete cu supa instant si putina sare.

cind sint fierti se scurg de apa .

intr-un castron amestecam smintina cu cascavalul sau daca aveti mozzarela cu sare piperul, curry .

punem cartofii intr-o tava de sticla, punem amestecul peste cartofi si dam la cuptor cam 45 minute

pt inceput puteti acoperi cu folie de aluminiu,  spre sfirsit o dam deoparte si lasam sa se rumeneasca.

din pacate mi-au disparut ceva fotografii, copiii nu recunosc nimic:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

26.03.2013, 21:45

evacska27 1

17.08.2014, 07:54

incearca varianta pe care o gatesc eu! fierb cartofii la fel dar in tava dupa ce am pus un pic de unt pun un strat de cartofi fierti un strat de carnati de casa apoi un strat de oua fierte tare. apoi repet din nou ultimul strat sa fie de cartofi . torn un pic de lapte cam un deget sa fie in vasul in care gatesc cartofii frantuzesti apoi deasupra smantana amestecata cu cascaval, sau fiecare ce doreste.

aziz 1

26.08.2014, 18:56

Nu-i rea ideea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel” pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute