Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

de deea2686 in Pui, 14 Oct 2014 | 6196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 600 gr cascaval
  • 600 gr kaizer
  • 4 oua
  • ulei de masline
  • 5 pulpe de pui intregi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 ml vin alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu pulpe la cuptor:

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se aduga cascavalul deasupra!

Pulpele se pun in tava se presara usturoiul batut,sarea,piperul,vinul,uleiul de masline si se pun la cuptor pt 35-40 minute pina se rumenesc.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

14.10.2014, 21:03

Vin la masa

deea2686 1

15.10.2014, 13:49

Pofti poftiti va astept!!!Numai sa-mi spuneti cind ca sa ii fac calzi!!!

reisnaor_2006 1

15.10.2014, 14:33

deliciosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi