Cartofi Duchesse

de lilik in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2011 | 21722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr unt
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare,piper
  • putina nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cand sunt fierti ii curatam de coaja si ii zdrobim cu furculita sau ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Amestecam cartofii cu restul ingredientelor si punem compozitia obtinuta intr-un poche cu varful stelat.

Formam "moate" din aceasta compozitie pe tava tapetata cu hartie pt copt.

Dam la cuptorul incins la 200° timp de 15 minute.

Servim calzi ca si garnitura pt carne,peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Byron