Cartofi de cacao

de Georgiana78 in Prajituri, 31 Ian 2013 | 5326 vizualizari

 

Aveam pofta de ceva cu biscuiti....si am facut acesti cartofi care sincer mi-au adus aminte de copilarie....incepand cu gradinita am consumat acesti cartifi de care nu m-am saturat nici acum....! Mai ales ca sunt un dulce de post.....buni de savurat!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat (am vrut o consistenta mai fina)
  • 100 gr nuci macinate
  • 100 gr zahar
  • 200 ml cafea concentrata
  • 2 linguri cacao
  • rom
  • coaja rasa de portocala
  • cacao si zahar farin pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi de cacao:

- se fierbe cafeaua strecurata de zat cu zaharul si cacaua si se lasa sa se raceasca

- se amesteca nucile cu biscuitii, se adauga amestecul de cafea cu cacao in care s-a amestecat si romul si se omogenizeaza bine

- Se formeaza cu mana unsa cu putin ulei pentru a nu se lipi compozitia cartofii care se tavalesc prin cacao amestecata cu zahar farin

Ies cca 10 cartofi marisori!

Se servesc cu mare pofta...!

Sunt deliciosi, usor de facut si ieftini!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Bunica 1

31.01.2013, 17:34

Amintiri din copilarie

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:23

Laura ma bucur ca iti plac!

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:24

Bunica, asa este...amintiri dulci...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Buburuza a la Mihaela Balan