Cartofi cu smantana la cuptor

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 81982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 100 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 30 g faina
  • 30 g unt pentru uns forma
  • 50 g cascaval ras sau telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa clocotita sarata pana se inmoaie; scurgem de apa si ii asezam intr-o forma unsa cu unt.

Faina o amestecam cu laptele rece, adaugam smantana, sare si piper. Acestsos se desarta peste cartofii fierti  . nu amestecam. Deasupra radem cascaval sau telemea .

Eu am presarat si parmezan cam 80 g. Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute, dupa care scoatem folia si mai lasam cat sa se rumeneasca .

 Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana in doua moduri