Cartofi cu pesmet la cuptor

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2009 | 10557 vizualizari

 

Iata un mod rapid si sanatos de preparare pentru o garnitura delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi  mari
  • o mana de pesmet
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pesmet la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari si groase. Pesmetul se amesteca cu boia, usturoi granulat si sare, iar cartofii se tavalesc pe rand prin acest amestec. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. Se intorc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor