Cartofi cu ciuperci, la cuptor!

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 5437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 morcov
  • jum ceasca de apa
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci, la cuptor!:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii spalam bine.

Ii punem intr-o oala, adaugam apa si putina sare si ii lasam putin la fiert (pana sunt pejumatate fierti), apoi ii scoatem si ii scurgem de apa.

Punem in tigaie lingura de unt, adaugam usturoiul (taiat bucatele), il calim putin.

Adaugam apoi morcovul taiat cubulete si apa si lasam cateva minute pe foc.

In tigaie, peste morcov si usturoi, adaugam si ciupercile, punem sare si piper dupa gust, amestecam bine si mai lasam cateva minute.

Intr-o tava punem hartie de copt, tapetam cu unt si punem cartofii.

Peste cartofi adaugam compozitia din tigaie, mai punem putina sare si putina apa + lingura de ulei...si dam la cuptor pt aprox 25 de minute la foc mediu.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:28

O bunatate!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:40

mmmm,bun rauuuuu!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:20

multumesc simona
multumesc iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]