Cartofi cu branza topita

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 8617 vizualizari

 

E o reteta pe care o stiu din copilarie

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi fierti in coaja
  • 20 g unt
  • 2-3 fire cabanos
  • 2 oua fierte
  • branza topita de 140 g
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza topita:

Am pus la fiert cca 500 g cartofi in coaja. Dupa ce s-au fiert si racit i-am taiat cubulete si i-am pus intr-o cratita in care am pus unt pe fund. Am taiat niste cabanos (2-3 fire cat doriti ), am fiert 2 oua tari, si am pus o branza topita de 140 g taiata cubulete.

Aceasta compozitie am pus-o pe foc si am amestecat sa nu se prinda la fund.
Cand cartofii au inceput sa se ingroase am pus 3 linguri de smantana.

Am mai amestecat pana cand compozitia e destul de calda incat sa poate fi pusa in farfurie.

Am mancat cu muratura, gogosar si castravete murat. E o mancare foarte satioasa si...cam cu calorii :))


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza