Cartofi cu branza si parmezan

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 150 g branza sarata
  • 50g parmezan ras
  • 25g unt
  • marat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si parmezan:

Cartofii curatati spalati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare. Branza rasa si parmezanul ras separat. Cartofii fierti si scursi de apa se pun intr-o cratita in care am topit untul, peste ei am pus branza rasa si am amestecat. Am pus si mararul, dar si parmezanul dupa care am pus la cuptorul preincalzit la foc rapid si mare 250 de grade pentru 15 minute.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Nu am avut alta fotografie caci intre timp cartofii s-au mancat mai repede decat ma asteptam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:42

Geanina multumesc

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:43

Ruxy multumesc

corina241 1

12.06.2012, 11:20

si eu i-as fi mancat numai decat

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sunculita afumata la cuptor