Cartofi cu branza la cuptor

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 3815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 300 g branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 ardei rosu
  • 150 g ciuperci
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in cubulete si se fierb. Dupa ce se scurg de apa, se lasa la racit. Radem branza, adaugam peste ardeiul si ciupercile tocate marunt si cele 4 oua amestecate cu smantana, sarea si piperul. Punem si cartofii si amestecam.

Turnam intr o tava unsa cu putin unt si presaram pe deasupra parmezanul ras.

Dam in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi