Cartofi cu branza

de Bunica in Dulciuri, 25 Ian 2015 | 163271 vizualizari

 

Cartofii cu branza sunt excelenti pentru o cina!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 oua
  • 400 g. talemea de vaca
  • 100 cascaval
  • sare daca este cazul
  • piper
  • 20 g. unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza:

Cartofii se curata,spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Branza data prin razatoarea cu ochiuri mici se amesteca impreuna cu ouale.

Cand cartofii sunt fierti,nu foarte rau sa se sfarme,se scurge apa si se taie rondele.

Ia o forma rezistenta la cuptor,unge cu unt .

Asezam un rand de cartofi,unul de branza,deasupra ramanand cartofii.

Cascavalul ras se pune deasupra cartofilor .

Da forma la cuptorul incins la 150 grade pana se rumeneste frumos deasupra.

Se servesc calzi,dar si reci.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si 200 g. smantana pentru gatit inainte de a pune cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi cu branza si marar la cuptor