Cartofi copti cu branza afumata

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 5729 vizualizari

 

Desi nu tin post, aceasta reteta fara carne e foarte buna pentru pranz sau cina, insotita de o salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari sau 4 mai mici
  • cascaval afumat; cascaval simplu, mozarella sau parmigiano ras (sau telemea rasa)
  • unt
  • salata verde, rosie, ceapa, castravete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu branza afumata:

-Spalam bine cartofii si ii stergem sa fie uscati. II invelim in staniol si ii dam la cuptor la foc mare (cca 1 ora ). Verificam daca sunt copti. 

- Scoatem cartofii si ii crestam in 4  - punem in mijloc unt, felurile de branza taiate feliute sau cuburi dupa preferinte, presaram cu branza rasa si in varf mai punem unt. Infasuram pe jumate in folie si dam iar la cuptor pana se rumenesc cu branza.

- Ii scoatem si servim cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu branza afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval