Cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2014 | 4270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi maricei
  • un ardei capia rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare si rozmarin dupa gust
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

 

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii feliem cu grija, pastrandu-le o baza solida. Ii asezam intr-un vas termorezistent (in care, optional, se poate adauga o cescuta cu apa). Printre felii adaugam rondele de ardei capia si presaram ceapa verde tocata marunt, condimentam dupa gust cu sare si rozmarin, ii stropim cu ulei si punem vasul in cuptorul preincalzit, pana ce cartofii se rumenesc usor. Se servesc calzi, cu cascaval presarat din belsug! Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu pui