Cartofi acordeon

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 10196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam cu rozmarin, cimbru si ulei. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, timp de coacere 50-60 minute.

Cartofii acordeon ii putem servi cu mici, mustar si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor (reteta video)