Carne la ceaun

de geobucataras in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 3184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc
  • 1 kg pulpe pui
  • carnati proaspat 2 fire
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar vin alb
  • ulei
  • o cana apa
  • delikat de legume de la knor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la ceaun:

Carnea o spalam bine si o taiem cum dorim, o condimentam cu delicat .Intr-un ceaun punem uleiul , carnea, foile de dafin, usturoiul pisat , vinul si apa si lasam sa fiarba pana ramane uleiul si se prajeste  carnea un pic in ulei, noi nu am prajit-o prea tare sa nu se usuce.

TIPS-URI

1

Noi am mancat carnea cu varza murata taiata marunt si frecata cu putin ulei , e o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor