Carne de porc si ciuperci la grill

de RoXx in Porc, 4 Sep 2012 | 3776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati snitel de porc
  • 4 ciuperci champignon
  • condiment pentru carne de porc
  • ulei ,sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si ciuperci la grill:

Se spala carnea de porc, se pune intr-un castron cu ulei, condimentul pentru porc si se lasa la marinat (de preferat 30 min - 2 h). Ciupercile se spala , se indeparteaza coditele, se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune o jumatate de lingurita de ulei in fecare. Dupa ce a stat minute bune la marinat, carnea se aseaza pe grilul incins si se lasa la rumenit. Dupa ce s-a prajit pe o parte se pun si ciupercutele langa carne si se lasa pana sunt gata ambele.

Se servesc cu garnitura de cartofi nature sau prajiti. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si ciuperci la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]