Carne de porc cu legume

de ana in Porc, 19 Ian 2010 | 9242 vizualizari

 

Este o mancare chinezeasca inspirata putin din retetele Oanei si din ce-am vazut in farfurie la restaurantul chinezesc :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 castravete
  • 1 ardei kapia
  • sos de soia
  • ghimbir
  • 1 lingurita de faina
  • ulei 
  • sare,piper
  • sos iute
  • 1/2 catel de usturoi
  • 200 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume:

Carnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore.

Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa lasam sa clocoteasca putin ,adaugam legumele, ghimbirul ,sosul iute ,usturoiul piper si sare dupa gust .Eu am pus cam jumatate de lingurita de ghimbir .

Am servit alaturi de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionix 1

21.01.2010, 13:10

ana 1

21.01.2010, 19:02

e foarte buna!

Sylvia 1

22.01.2010, 10:22

Super bine arata, imi place foare tare. Si eu gatesc porc cu legume in stil chinezesc. Excelenta reteta, multumim

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu legume la cuptor