Carne de iepure cu piure

de pity19 in Iepure, 14 Ian 2015 | 5029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de iepure ( portionat )
  • sare , piper , boia , vegeta
  • ulei
  • 8 cartofi maricei
  • unt | margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu piure:

Condimentam carnea de iepure ;

Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ;

Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;

Turnam peste carne cca 1\2 cana de apa rece ;

Lasam pana scade apa si luam de pe foc;

Pentru piure , clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare in 8 ;
Punem cartofii intr-o oala cu putina sare si apa rece ; Punem oala la foc mediu , pana cartofii sunt fierti ;

Strecuram de apa ; Condimentam cu vegeta , sare si piper ; Adaugam 3-4 linguri de margarina , luam un tel si zdrobim bine cartofii pana iasa foarte fin ;

TIPS-URI

1

Pe langa carne eu am mai pus si slanina prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure