Carne de cocos in sos de capere

de fluturas in Mancaruri cu carne, 29 Oct 2009 | 6731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de carne pasare,eu am pus aripi si copane de cocos
  • un borcanel de capere
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi
  • un borcan de 500g rosii in bulion
  • 200ml vin rosu
  • busuioc
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de cocos in sos de capere:

Am prajit bucatile de carne,in uleiul ramas am calit ceapa tocata marunt si rosiile.Peste ele am pus la fiert  carnea cu putina apa,condimentele,vinul si caperele.Am adaugat usturoiul pisat si am pus mancarea la cuptor 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de cocos in sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi noi