Carnati afumati si uscati

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 17860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slanina
  • 25-30 g sare
  • 2 g piper pisat
  • cateva cuisoare pisate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati afumati si uscati:

Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura).

Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma bine

Pentru a se pastra bine si a tine timp indelungat carnatii trebuie pastrati intr-o incapere racoroasa  si cu o buna aerisire.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati afumati si uscati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]