Carnaciori in foietaj cu susan

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 7089 vizualizari

 

un aperitiv apreciat

 

INGREDIENTE

  • 20 carnati picanti cu cascaval inauntru(se gasesc in comert)
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj cu susan:

 

Carnatii se desfac din sir individual.

Se taie fasiute subtiri de aluat si se invelesc carnatii in forma de spirala.Se presara susan deasupra (daca vreti puteti unge si cu ou batut deasupra) .

Se baga la cuptor intr-o tava si se lasa sa se rumeneasca putin foietajul.Sunt excelenti si cascavalul dinauntru se topeste si da un gust super delicios.Eu i-am facut la ziua fetitei si au fost foarte apreciati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu branza