Carnaciori in foietaj

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2013 | 7634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • carnacior subtire
  • susan
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Taiem carnaciorii in bucati potrivit de mari. Aluatul foietaj,dezghetat la temperatura camerei il taiem fasii. Imbracam bucatile de carnaciori in fasii de aluat. Ungem aperitivele cu ou batut cu putina sare si presaram susan sau mac . Le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana s-au rumenit frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]