Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta

de Ina in Crap / Caras, 26 Mai 2010 | 11490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mari de caras 
  • condiment pentru peste
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta:

     Pestele se curata de solzi, se despica si i se scot matele si urechile. Se spala in cateva ape, apoi se scurge bine de apa. Se amesteca intr-o farfurie malaiul cu faina si condiment pentru peste.

      Se presara condiment pe exteriorul si in interiorul pestelui, apoi se tavaleste fiecare bucata de peste prin amestecul de malai si faina. Se pun cu grija bucatile in uleiul incins si se prajesc, apoi se scot pe un prosop din hartie, pentru inlaturarea excesului de grasime.

      Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

burdulea56 1

14.06.2010, 10:39

Peste! Ce bine arata.

Bucataras Medi 1

14.06.2010, 10:59

zii,Ina............a fost delicios.............

Ina 1

14.06.2010, 15:58

Bine zici, medioto! Acum se vine la peste? S-a halit de o luna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume