Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta

de Ina in Crap / Caras, 26 Mai 2010 | 11543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mari de caras 
  • condiment pentru peste
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta:

     Pestele se curata de solzi, se despica si i se scot matele si urechile. Se spala in cateva ape, apoi se scurge bine de apa. Se amesteca intr-o farfurie malaiul cu faina si condiment pentru peste.

      Se presara condiment pe exteriorul si in interiorul pestelui, apoi se tavaleste fiecare bucata de peste prin amestecul de malai si faina. Se pun cu grija bucatile in uleiul incins si se prajesc, apoi se scot pe un prosop din hartie, pentru inlaturarea excesului de grasime.

      Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.