Capsuni/zmeura cu sirop

de cristina1985 in Sirop / Compot, 17 Mai 2021 | 2806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni congelate/zmeura sau capsuni proaspete
  • 170 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni/zmeura cu sirop:

In cazul in care folositi capsuni congelate: puneti un strat de fructe ,presarati zahar si continuati cu alt strat de capsuni si zahar, pana folositi toate fructele. Se lasa 2 ore fara sa amestecati,dupa care puteti folosi o lingura si intoarceti usor ( fructele).Dupa alte 3-4 ore (depinde in ce anotimp le faceti-lasa mai mult lichid,primavara-vara),sunt bune de servit.Ies 3 portii.

Daca folositi fructe proaspete (romanesti),puneti mai putin zahar ,dupa gust.Le lasati pana se formeaza suficient lichid (cateva ore),amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni/zmeura cu sirop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de capsuni