Cantucci cu migdale si cacao

de slowfoodcuisine in Prajituri, 26 Feb 2011 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cups faina (aproximativ 250g)
  • 140g zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet esenta vanilie bourbon
  • esenta de migdale
  • 1/2 lingurita sare
  • 40g cacao
  • 4 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cantucci cu migdale si cacao:

Se amesteca ingredientele uscate peste care se pun cele 4 oua batute.

Se omogenizeaza compozitia si se formeaza doua suluri de aluat late cam de 10 cm pe care le aplatizam usor.

Se coc la 180 grade timp de 25 minute.

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin.

Apoi le taiem in bucati groase de 2cm si le punem din nou la copt pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cantucci cu migdale si cacao" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA "DINTE DE NEGRU"