Cannelloni cu fructe de mare

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 4608 vizualizari

 

Am avut ingredientele necesare si cum mi-au ramas cannelloni de la reteta anterioara am pregatit si aceasta reteta delicioasa;daca va plac fructele de mare,va recomand sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • cannelloni
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 punga mix fructe de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 chilly
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 rosie
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • lapte
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu fructe de mare:

In tigaia cu ulei,calim usturoiul adaugam ardeiul iute intreg sau taiat, fructele de mare taiate,rosia cubulete,vinul,busuiocul verde taiat,lasam pe foc cateva minute pana scade,condimentam dupa gust iar dupa ce s-au racit putin,umplem pastele.

In acest timp,facem sosul bechamel cu unt topit,faina si lapte adaugat cate putin amestecand continuu,condimentam cu sare,piper,nucsoara,punem jumatate in tava,cannelloni umplute cu fructele de mare,deasupra restul de sos si lasam la cuptor 20-30min

Servim imediat!

TIPS-URI

1

putem inlocui sosul bechamel cu un sos de rosii picant

2

optional se poate pune deasupra si putin cascaval ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti