Cannelloni cu carne de pui

de Panacris in Cannelloni, 13 Mai 2012 | 8980 vizualizari

 

In familia mea numeroasa:D, sunt doua tabere, o tabara prefera musacaua, cealalta lasagna, sau mai nou cannelloni. Asa ca sa fie pace, am trecut la treaba;)

 

INGREDIENTE

  • Cannelloni 200 gr.
  • carne tocata de pui 500 g 
  • ulei de masline 30 ml. 
  • pasta de tomate 300 ml. 
  • oregano 
  • cascaval 50 g 
  • margarina 100 g. 
  • faina alba de grau 3 linguri 
  • lapte 300 ml. 
  • sare iodata 
  • nucsoara macinata 
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea tocata se prajeste usor,  cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper, oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca.100  g margarina, 3 linguri de faina si 300 ml lapte, nucsoara rasa. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un strat de sos becaheml. La final se acopera cu sos becahmel si sos de rosii aromat. Deasupra se rade cascavalul, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana