Cannelloni cu carne

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 7854 vizualizari

 

Imi plac mult pastele si m-am gandit sa pregatesc si aceasta reteta pe care v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 1cutie canelloni
  • Sos
  • 100 g unt
  • 1 lingura cu varf de faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam carnea iar dupa ce s-a strans si a devenit albicioasa,adaugam vinul,lasam sa fiarba incet pana scade,apoi condimentam,adaugam verdeata si lasam sa se raceasca.

In acest timp pregatim sosul;intr-un vas punem untul sa se topeasca,adaugam faina,lasam cateva minute sa se prajeasca fara sa se arda,adaugam laptele cate putin amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;dupa ce s-a ingrosat,condimentam,rasturnam jumatate in tava,punem pastele umplute cu carne,deasupra restul de sos si lasam la cuptor acoperit cu folie de aluminiu 20-30min;

Servim imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]