Canellonni cu spanac si branza

de Bucataras Medi in Cannelloni, 18 Noi 2011 | 6187 vizualizari

 

Ca imi place spanacul stiti deja..........))))

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canelloni
  • 250 g spanac(eu am folosit congelat dar este de preferat sa se foloseasca proaspat)
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 150 g cascaval
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata mai mare
  • 2 fire de usturoi verde sau 2 catei
  • 1ou
  • unt cat o nuca
  • o cana si jumatate sos de rosii
  • marar verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canellonni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit ,sub capac,avand insa grija ca din cand in cand sa mai amestecam.Tragem apoi de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza de vaci cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval apoi cu spanacul.Amestecam bine si potrivim de sare si piper.Cu aceasta compozitie umplem fiecare canellonni in parte si apoi le asezam intr-o tava unsa cu unt  in care am turnat pe fundul acesteia jumatate din cantitatea de sos de rosii.Deasupra turnam restul de sos de rosii.Dam la cuptor si cu 7-8 min inainte de fi gata presaram restul de cascaval ras.

Scoatem din cuptor ,asezonam cu marar verde .Lasam sa se racoreasca putin si...va astept la masa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canellonni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (41)

Bunica 1

19.11.2011, 13:07

Wow, ce colorata.....de gustoasa nu mai vorbesc

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:53

Imi plac toate ingredientele , nu are cum sa nu-mi placa preparatu final

Panacris 1

16.09.2015, 17:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Canelloni improvizati cu spanac si telemea