Canelloni cu branza de vaci si stafide

de Panacris in Cannelloni, 1 Aug 2012 | 5985 vizualizari

 

Un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • canelloni 300 g,
  • branza cremoasa de vaci 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • sare iodata,
  • stafide 100 g,
  • esenta de rom 1 fiola,
  • telemea de vaca 100g,
  • coaja de lamaie,
  • zahar tos 200 g,
  • lapte 300 ml
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu branza de vaci si stafide:

Branza de vaci se amesteca cu zaharul tos, ouale, stafidele, esenta de rom, coaja de lamaie, telemeaua rasa, pana se incorporeza toate ingredientele. Se umplu canelloni cu umplutura de branza. Se aseaza intr-un vas termorezistent pastele umplute. Compozitia de branza ramasa se dilueaza cu lapte si se rastoarna peste canelloni. Se dau la cuptor, cca. 40 de minute la foc potrivit, neacoperit. Se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

05.08.2012, 14:31

tare mult imi place cum gatesti Cris

Panacris 1

05.08.2012, 14:36

Multumesc de aprecieri, Bucatarasi dragi!

jolygina 1

20.08.2012, 20:27

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]