Calavie ( paine cu vin )

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 19185 vizualizari

 

Cand eram mica mancam calavie fara un motiv anume : doar scoaterea painii din cuptorul fierbinte, era o ocazie sa facem si calavie. Cum in ultima vreme am tot impartit calavie la parastasele tatalui, m-am gandit sa va impart si voua, chiar daca numai virtual...

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri cu zahar
  • 200 ml. vin rosu
  • paine impletita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calavie ( paine cu vin ):

Varianta 1.   Vinul cu zaharul se dau in clocot si se toarna fierbinte peste bucati de paine impletita , fierbinte. 

Varianta 2.   Punem intr-un castron zaharul, vinul si bucatile de paine, apoi bagam totul la microunde, 40 secunde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Calavie ( paine cu vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:32

foarte interesant , nu am mai auzit, dar am sa incerc chiar m-ai facut curioasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:15

foarte interesanta reteta

Miha 1

27.03.2012, 17:22

Ahaaa...deci asta e medicament ... pentru insomniaci...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]