Calamar prajit

de ianculubita in Fructe de mare, 22 Oct 2013 | 6820 vizualizari

 

Am vazut de multe ori pe la voi inele de calamar prajite si cum sunt foarte pofticioasa si-mi plac fructele de mare am cumparat o punga cangelate si le-am facut;mi-au placut foarte mult si voi mai cumpara(la pensia urmatoare)!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga rondele de calamar
  • 500 ml ulei
  • 1 lingura boia de ardei
  • sos de usturoi
  • 1capatana de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 borcanel cu iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Mai intai pregatim sosul de usturoi;pisam foarte bine usturoiul,frecam cu sare adaugand cate putin ulei(2linguri) apoi amestecam cu un borcanel de iaurt,punem in sosiera si-l lasam la frigider pana in momentul servirii

Inelele de calamar gata pregatite cum sunt in punga,nu le lasam sa se dezghete,le adaugam in mult ulei foarte incins iar cand s-au ridicat la suprafata rumenite,le scoatem pe servetele de hartie,le punem apoi pe un platou,le pudram cu boia de ardei dulce sau iute si le servim cu sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calamari a la romana - Jamie Oliver