Busa

de cati in Peste, 12 Mai 2011 | 6685 vizualizari

 

Deocamdata singurul peste proaspat care se gaseste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste busa
  • delikat
  • piper
  • ulei 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Busa:

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii.

Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie.

Am presarat delikat si piper.

Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat uleiul am adaugat pestele.

Bucatile le-am intors cand s-au rumenit pe o parte si dupa ce s-a rumenit si cealalta parte le-am scos si le-am lasat sa se scurga de ulei pe prosoape de bucatarie.

Am servit cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Busa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu dorada crocant